zz311

Måske har du hele dit liv gået rundt og tænkt på bakterier som noget dårligt. Dette er faktisk ikke rigtigt, da der findes bakterier, der er gode og nødvendige for din krop. Dette kan bl.a. være mælkesyrebakterie, hvor dette er med til at skabe balance flere steder i din krop. Det findes naturligt i din krop og derfor kaldes det normalfloraen. Du kan købe kosttilskud til dette på følgende link: https://apopro.dk/categories/maelkesyrebakterier, hvor der er mange forskellige varianter at vælge i mellem. Hvis du gerne vil vide mere om disse bakterier, kan du læse videre her, hvor du kan få større viden om alt dette.

Hvordan kommer bakterien ind i dit system?

Du har helt sikkert gættet, at denne form for bakterie har noget med mælk at gøre. Dette er fordi disse bakterier er i syrnede mælkeprodukter, såsom yoghurt og creme fraiche, hvor dette kan være med til at gavne dit system. Det kan dog være, at du er laktose intolerant eller dit system af visse årsager er i ubalance, hvor mælkesyrebakterier skal optages på andet vis. Det kan være gennem forskellige produkter, hvor dette kan være gennem kosttilskud i form af både tabletter, dråber og kapsler.

Hvad gør du, hvis din krop er i ubalance?

Det kan være, at dit system kommer i ubalance, hvor dette ofte mærkes i bl.a. kvindens skede. Du kan være uheldig at opleve svamp, hvilket kan give irritationer såsom kløe. PH-balancen skal derfor genoprettes og dette kan gøres gennem mælkesyrebakterier. En af grundene til, at dit system kan være i ubalance, og du oplever kløe eller andre former for irritation, kan være fordi du for nylig har været på antibiotika. Dette kan påvirke din normalflora, da bakterierne er overfølsomme for denne form for medicin. Det er derfor vigtigt, at du forsøger at få nye bakterier ind i kroppen.