zz311

Der er flere grunde til at vælge vegansk mad frem for kød. Det er nemlig ifølge flere eksperter både godt for dyrevelfærd, sundheden og klimaet. Men det betyder ikke, at det altid er lige nemt at finde spændende retter uden brug af animalske produkter. Der findes rigelig med gode råvarer, der kan bruges til vegansk mad. Her kan eksempelvis nævnes sojabønner, grove grøntsager, tofu, nødder og linser. Hvis ud opbygger din veganske mad omkring disse retter, så får du både næringsrig og spændende kost til trods for din tro på dyrevelfærd.

sund mad

Få vegansk mad leveret til hoveddøren

Ligesom du kan bestille mad udefra, er der tilsvarende muligheder med vegetarisk og vegansk mad. Det kan hurtigt tage tid at tilberede god vegansk mad i køkkenet, men hvis du bestiller vegetarisk eller vegansk mad udefra, har du mulighed for at bruge tiden på alle mulige andre opgaver i hjemmet.

Hvis du bestiller vegansk eller vegetariske retter fra et godt firma udefra, så er du sikker på at du og din familie får både sund og velsmagende aftensmad, helt uden brug af kød eller andre animalske produkter. Der findes forskellige måder at bestille vegansk mad udefra. En af måderne er gennem såkaldte uge kasser, hvor du får en række måltider, der blot skal varmes, blandes og anrettes. Det betyder helt konkret, at du på få minutter kan lave et super lækkert og dejligt inspirerende måltid af friske råvarer, uden kendskab til en masse kokkeevner.

salat

Tegn et abonnement, så du ikke behøver tænke på aftensmaden

Hvis du tegner et abonnement på levering af mad, vælger du selv hvor ofte, du vil modtage pakker med lækker vegetarisk eller vegansk mad. Det betyder også, at du ikke behøver bekymre dig om, at du har til aftensmaden, da du altid har det fornødne på lager, da det bliver leveret direkte til din hoveddør.

Det er selvfølgelig et aktivt valg, du selv skal foretage, hvis du gerne vil begynde at spise vegetarisk eller vegansk mad, men hvis du ønsker at tage hensyn til miljøet, dyrevelfærd, samt at du har en vis dyreetik, så er det måske vegansk eller vegetarisk mad, du skal overveje. Det vil tage lidt tid at omstille sig til denne nye kost, men i sådanne tilfælde er det også godt at have et sted, der kan levere spændende retter til dig, så du ikke falder tilbage i det gamle spor.