zz311

Har du trænet hårdt hele vinteren for at få den perfekte bikinikrop til din sommerferie? Du har svedt mange timer i fitnesscenteret eller løbet kilometer efter kilometer på landevejen for at kunne vise kroppen frem på stranden.

Du når endelig tidspunktet, hvor du skal af sted på din ferie og så skal du selvfølgelig have lov at nyde det i fulde drag. Det ville dog være ærgerligt, hvis du mister den form, som du har arbejdet hårdt for. Læs med her og find ud af, hvordan du nemt kan holde kroppen ved lige under ferien.

Træningsfaciliteter på feriedestinationen

Når du skal vælge din sommerferie, har du sikkert modtaget nogle forskellige rejsetilbud eller du har selv fundet forskellige muligheder at vælge imellem. Du kan allerede her overveje, om der er mulighed for at træne på de udvalgte destinationer.

Hvis du få tilsendt rejsetilbud med hotel kan du undersøge om, der er fitnessrum på hotellet. På denne måde gør du det nemt for dig selv at kunne træne.

Du kan dog sagtens træne selvom, der ikke er et træningsrum på hotellet. En løbe- eller gåtur langs stranden er både en god træning, men også en fantastisk måde at starte dagen på. Du kan have god samvittighed resten af dagen, som kan bruges på langs ved poolen. At holde sig aktiv i sin ferie kan bringe mange gode oplevelser med sig og behøver ikke at være en sur pligt.

Kort og hårdt

Træningen behøver ikke at tage mere end 20 minutter for at være effektiv og her får du et eksempel, som er lige til at gå til. Du skal blot indlægge intensive intervaller, hvor du fyrer den max af. Dette kaldes HIIT-intervaller. Et eksempel på et HIIT-interval kunne være 40-20 intervaller. Dette kan du vælge at gøre på cyklen, romaskinen eller løbebåndet. Du giver den alt, hvad du kan i 40 sekunder, hvorefter du holder pause i 20 sekunder og fyrer den af i 40 sekunder, slapper af i 20 sekunder osv. Dette gentages 10 gange i alt. Sørg for at varme op inden, så du er klar til det hårde arbejde.