zz311

Sommer og vinter i Danmark er som regel milde. Vi har alle sammen enten klaget eller hørt andre klage over, at der ikke er nok solvejr om sommeren men det er derfor, at der ikke er aircondition installeret i alle huse. En af de gode ting med det danske sommer er, at vi sparer penge på at køle huset ned.

Det betyder dog, at vi bruger penge om vinteren på at opvarme boligen, som ikke skal bruges om sommeren. Heldigvis har Danmark også milde vintre og det betyder, at, hvis man har brug for at sparer penge, så kan man bare slukke for varmen og tage et tæppe på i stedet.

Det er dog vigtigt, at husk at hunden også kommer til at fryse, hvis ikke den har et tæppe. Læs med her for information om at spare penge om vinteren uden at fryse din hund.

chihuhua

Luk hunden indenfor

Hvis man bor ind i en storby som København eller Århus, så plejer man ikke at have hunde, der bruger det meste af deres tid udenfor. Hvis man overvejer at slukke for varmen, så skal man søger for at hundene stadig har det godt.

Hvis man bor ude på landet, så er det enormt vigtigt, at man husker at lukke hunden indenfor så meget som mulig om vinteren! Når man ejer en hund, så skal man også tage ansvar for at passe på den og det betyder, at de må ikke glemmes om vinteren.

Hvis man ville spare penge og slukke for varmen om vinteren, så er det ligegyldigt om man bor ude på landet eller ind i en by. Vær sikker på, at der er købt en hundetæppe, så hunden kan også holde varm i de kolde danske nætter.

Tænd for varmen kun på de virkelige kolde nætter

Hvis man tænder for varmen på de specielle kolde nætter, så kan man også spare penge, så længe det er slukket snart igen. Vær ikke bange for at varme boligen i kun et par nætter, bare fordi man ikke har råd til de større opvarmningsregninger.

Det koster penge at bruge varmen om vinteren men de større regninger kommer som regel fra brug af radiatoren i dagevis. Hvis man har børn eller kæledyr, så er det endnu mere vigtigt at passe på at boligen ikke bliver for kold. Man bliver allerede let syg om vinteren og det øger risikoen for sygdom, hvis det er for koldt i huset.