zz311

Har du brug for penge mellem hænderne? Så er et SMS lån den helt rigtige løsning, hvis du gerne vil have pengene hurtigt på din konto. SMS-lån vælger mange danskere, fordi det er for besværligt at gå ned i banken og bede om et lån. Banken skal vide hvad pengene bruges til, imens der ikke stilles noget spørgsmålstegn til SMS lånebeløbet. Sagt lige ud, er det lettest at låne med et SMS lån. Udbetaling med det samme og du er hurtigt videre og kan dermed investere i det, som du gerne vil have.

Værd at vide om SMS-lån

Der findes mange SMS-lån på internettet. Inden du vælger en bestemt låneudbydere, så er det en god ide, at du sammenligner låneudbyderne og dermed finder det tilbud, der passer dig bedst. På internettet findes der bl.a. 24/7 lån, Ferratum Kredit og Leasy Minilån. Fælles for alle SMS lånene er, at låneudbyderne oplyser et penge interval, som man kan låne penge indenfor. Derudover er der oplyst hvor gammel man skal være for at låne (18 år) og løbetiden. Løbetiden er meget forskellig fra lån til lån. Jo højere et beløb man kan låne, desto længere vil løbetiden også være. Løbetiden angiver hvor mange måneder man skal afdrage på SMS-lånet. Bliver løbetiden overskredet, så vil der typisk komme rykkergebyrer på lånebeløbet.

Der er mange som godt kan blive i tvivl om, hvad et SMS lån egentlig er. Et SMS lån kan sammenlignes med et kviklån, idet lånebeløbet skal betales tilbage indenfor 30 dage typisk. Et SMS-lån har typisk en meget kort løbetid, hvilket også afspejles i, at lånebeløbet ikke er så højt som andre lån. Et SMS lån fungerer online og når der skal ansøges om lånet er det alder, bankoplysninger og NEM-ID der skal bruges. Det tager ikke lang tid for låneudbyderne at finde ud af, om du kan godkendes til lånet. Når godkendelsen er gået igennem går der ikke lang tid, før pengene kan ses på din konto.

Fordele og ulemper ved et SMS lån

Som alle andre lån er der både fordele og ulemper ved at tage et SMS lån. Fordelene er bl.a. at man kan foretage et SMS lån døgnet rundt lige meget hvor du befinder dig. Det hele foregår online, så det kræver blot, at du har forbindelse til internettet. Derudover er du ikke forpligtet til at skulle fortælle nogen, hvad du skal bruge pengene til. Samtidig sparer du tid, idet du ikke skal sætte tid af, til at komme ned i banken. Ulemperne ved et SMS lån er bl.a., at det er et af de dyreste lån, som man kan tage. Dette bunder i, at SMS lån har en af de højeste årlige omkostninger i procent, hvilket udelukkende er på grund af den korte løbetid. De årlige omkostninger i procent siger noget om, hvor meget du skylder i procent på hele lånet.

SMS lån kan være gavnlige i flere tilfælde, men det er en god ide, at finde ud af, om man har råd til at kunne betale lånebeløbet tilbage indenfor løbetiden. Økonomien vil i sidste ende blive smadret, hvis der ikke er råd til at betale af på lånet.