zz311

Er der en rigtig drengerøv gemt i dig, så få ham ud! Livet er kort, og vi har kun et. Så du skal fylde det med de ting, du godt kan lide.

Så hvad er det, du godt kan lide? Er det skydevåben, så kan det være, du skal have dit eget luftgevær og også bruge det. Du kan skyde til måls efter skydeskiver og andet i baghaven. Hvis du vel at mærke har en have, og den er egnet til skydetræning. Skydetræning med luftgevær er ikke så smart, hvis du bor i lejlighed.

Skydeskive

Skyd dåser i baghaven

Er du så heldig, så du har en egnet have, så kan du skyde til måls med et luftgevær. Du kan printe eller købe nogle skydeskiver og skyde efter dem. Du kan også gemme dåser og prøve at ramme dem.

Afhængigt af dit luftgeværs størrelse kan du måske også skyde efter visse fugle. De er et noget sværere mål end dåser og skydeskiver. Kan du godt lide at konkurrere med dig selv, kan det være sjovt at gå fra dåser til fugle. Du skal bare sikre dig, at du har et luftgevær, du må bruge til at skyde efter fugle.

Riffel

Brug dit eget luftgevær

Du kan selvfølgelig også skyde efter måls med en slangebøsse. Det er bare lidt federe med et luftgevær. Endnu federe med dit eget luftgevær. Så vil du gerne skyde til måls, så skal du have et luftgevær.

Det er ikke alle, der må eje og bruge et luftgevær. Det er der lovgivning om. Du skal fx være fyldt 18 år. Er du det, så er der visse luftgeværer, der hverken kræver våbentilladelse eller jagttegn. Og du må bruge det på din egen grund og skyde efter dåser og lignende.

Du kan læse mere om luftgeværer og reglerne omkring dem på https://www.luftgevaeret.dk/.