zz311

Når sommeren står for døren, solen skinner og temperaturen begynder at stige, myldrer vi alle ud fra hus og hjem. Vi skal ud i vores haver, på vores altaner og på vores terrasser og gøre klar til en sæson med lange og lune stunder.

Efter en lang og hård vinter, hvor fugt ikke har været en mangelvare, kan der dog være langt til det skønne uderum, du drømmer om. Særligt dine fliser og dit træværk kan nemlig bære præg af hårdt vind og vejr.

Få foretaget professionel algerens

Det er særligt noget, der kommer til udtryk på fliser og træværk, der er fyldt med alger. Der er altså en grøn belægning alle steder, og at skrubbe den af kan synes næsten umuligt. Men der er heldigvis råd for dette.

Du har nemlig rig mulighed for at få fortaget en professionel og skånsom algerens af for eksempel dine fliseterrasse. På den måde slipper du af med de mange grønne alger samtidig med, at du får lettere ved at vedligeholde fliserne resten af sæsonen. Du er derfor med en professionel algebehandling sikret en smuk og algefri terrasse i flere måneder fremover.

Et skånsomt produkt

Oplever du grønne belægninger andre steder såsom i din indkørsel, på dit tag, op ad din facade eller måske endda på større køretøjer, er det også noget, der nemt og hurtigt kan klares med en skånsom algerens.

Proceduren kan altså foretages flere steder og i mange forskellige områder, og derfor er det så vigtigt med et skånsomt produkt, der beskytter både planter, dyreliv og grundvand. Mange produkter er derfor i dag lavet af naturlige aktivstoffer. Du kan dog opleve, at nogle blomster og blade vil visne, hvis de bliver dækkede af produktet, men de vil ikke dø, og dermed vil de komme tilbage igen, når vind og vejr tillader det.