zz311

Der er få ting, der er lige så irriterende og frustrerende som en parkeringsbøde. De fleste bilejere har helt sikkert prøvet at få en – eller også komme de, desværre, helt sikker til at få det på et tidspunkt i deres liv som ejer af en bil.

For det meste er det helt fair, at man får bøden. Måske har man ikke nået tilbage til sin bil inden for det ønskede tidsrum. Eller måske har man simpelthen glemt noget så irriterende, som at sætte sin p-skive, inden man gik væk fra bilen.

Undgå p-bøde

P-skiven er nem at glemme

P-skiven er nok det absolut mest vigtige at huske, når man forlader sin bil. Alligevel er det en ting, som enormt mange mennesker kan finde på et glemme. Og det resulterer som sagt ofte i de irriterende bøder, som godt kan være ganske bekostelige.

Det irriterende ved p-skiven er selvfølgelig, at man skal indstille den manuelt. Det er denne proces, der godt kan blive glemt midt i travlhed eller andre tanker. Netop derfor er der inden for de seneste år også kommet en revolutionerende teknologi, der gør det nemmere end nogensinde før at bruge p-skive.

Elektronisk p-skive gør arbejdet for dig

Denne nye teknologi har resulteret i et helt genialt produkt. Det er nemlig en elektronisk p skive, som det drejer sig om. Disse p-skiver er, som navnet antyder, elektrisk drevne. Det vil sige, at der er batterier inde i dem. Når batteriet løber tør, er det bare at skifte dem.

Den elektroniske p-skive sættes på samme sted i bilen som den manuelle. Forskellen med denne p-skive og den anden er, at den elektroniske p-skive selv registrerer klokkeslættet og indstiller p-skiven, når man parkerer. Således skal man ikke selv ud for at stille på noget som helst.

Minimering af bøder med elektronisk p-skive

Denne teknik er genial. Det er den selvfølgelig, fordi den eliminerer lige præcis det problem, som for mange er den primære årsag til, at de nogle gange får en parkeringsbøde. Nemlig at p-skiven ikke bliver sat efter det korrekte klokkeslæt.

Undgå p-bøde

Derfor vil mange bilejere nok opleve, at de får markant færre parkeringsbøder, hvis de investerer i en elektronisk p-skive. Samtidig er det dog vigtigt at være opmærksom på, at der potentielt kan være nogle fejl ved det lille apparat. Man skal derfor stadig huske at være opmærksom.

Det skal du være opmærksom på

Det er super irriterende at få en bøde, fordi ens elektroniske p-skive af den ene eller den anden grund ikke har indstillet sig, som den skal. Det er dog forholdsvist nemt at undgå dette. Det bedste råd er dette: vær opmærksom på hvad der kan gå galt.

For eksempel kan p-skiverne nogle gange have problemer i parkeringskældre under jorden, hvor signalet er dårligt. Der kan også bare være fejl i klokkeslættet, eller der kan være en defekt ved displayet. Alle disse ting gør p-skiverne potentielt ulovlige, og man kan igen risikere at stå til en bøde. Derfor bør man jævnligt tjekke sin elektroniske p-skive.