zz311

Er du ved at starte en ny virksomhed op eller i gang med at flytte til nye kontorer? I disse tilfælde er det vigtigt at lægge vægt på kontorets indretning. Det er nemlig med til at sætte en stemning for arbejdsmiljøet på arbejdspladsen. De fleste vil gerne have funktionelle kontorer, som effektiviserer arbejdsprocessen. Ved f.eks. at bruge værkstedsreoler, som er perfekte til opbevaring, får du både en flot og funktionel indretning på dit kontor.

værkstedsreol

Tænk over formålet med kontoret

Når du skal til at indrette dit nye kontor, er det vigtigt at tænke over formålet med selve kontoret. Ved at gøre dette, kan du nemmere få indrettet kontoret og arbejdspladsen hensigtsmæssigt. Hvis du f.eks. skal indrette kontorer til en virksomhed, hvor medarbejderne har brug for at have meget kontakt med hinanden, kan det være, at det skal være en mere åben kontorplads. Her kan du vælge at indrette kontorerne åbent og frit, så medarbejderne har rig mulighed for at komme i kontakt med hinanden. Modsat kan det også være et kontor, hvor der er brug for ro og fred til at arbejde. Hvis dette er tilfældet, kan du f.eks. dele rummet op ved brug af værkstedsreoler, så kontoret bliver mere opdelt.

En effektiv indretning med værkstedsreoler

Det vigtigste ved indretningen af et kontor er, at det er effektivt. De materialer og ting, du har brug for i diverse arbejdsprocesser, skal helst ikke være for langt væk fra dig, da det dermed vil forsinke arbejdsprocessen. Hvis du derfor på forhånd tænker over, hvordan du kan indrette kontoret effektivt, vil det højst sandsynligt betale sig i den anden ende. Du kan indrette på en effektiv måde ved f.eks. at have en værkstedsreol med et system af dokumenter. Hvis du mangler et dokument i en eller anden forbindelse, ved du hvor du skal finde det henne, og det er nemt at gå til. Hvis der f.eks. er en arbejdsgruppe, der bruger nogle faciliteter ekstra meget, kan det også være effektivt at placere deres arbejdsplads tæt på disse faciliteter.

værkstedsreol

Funktionel indretning med et hyggeligt twist

Det vigtigste ved et kontor er selvfølgelig, at det er funktionelt. Det har dog også en vis betydning, om der er hyggeligt på kontoret eller ej. Man bruger mange timer på sit arbejde, og hvis man sidder i nogle kontorer, der føles upersonlige og kedelige, kommer man måske også til at føle sig uinspireret. Det kan derfor for alles skyld betale sig også at gøre indretningen hyggelig. Det kan blot være ved at have diverse planter på kontoret, nogle rare møbler at sidde i og meget mere. Ved at skabe et kontor med en funktionel og samtidig hyggelig indretning, har dine medarbejdere muligvis også mere lyst til at være på arbejde i de rare omgivelser. Du kan evt. også prøve at spørge dine medarbejdere, hvordan de ville indrette kontoret, således at du kan få lidt inspiration udefra. Det kan nogle gange være med til at sætte tankerne i gang. Det handler derfor blot om at komme i gang og få mest muligt ud af den plads, du nu har.