zz311

Hvis du spiller multiplayerspil på din computer over internettet, så er det naturligt, at det stiller nogle krav til din internetforbindelse. Desuden er det relevant, om du er den eneste bruger på internettet, eller om der også er andre brugere i husstanden. Ofte er det sidste tilfældet, og så er det altså ret vigtigt, at din internet hastighed også afspejler dette. 

En 10/5 Mbit forbindelse er eksempelvis ikke nok til en familie på 4, der spiller online, men en enkeltperson kan formentlig godt klare sig med det. Hovedreglen siger, at du skal have 5 Mbit forbindelse per aktive bruger, der spiller online. Ofte er det dog rart med noget mere.

Gamer tastatur

Du har formentlig flere ting kørende, mens du spiller

Du spiller måske ét spil, mens din computer i baggrunden downloader et andet. På din sekundære skærm ser du måske en streamer, alt imens du har en samtale kørende online med dem, du spiller med. En 5 Mbit forbindelse er her for lidt, og du bør derfor komme op i noget højere hastigheder. Det er især, når du downloader eller opdaterer dine spil, at du virkelig mærker glæden af den højere internetforbindelse. 

I dag kan du få meget store internetforbindelser helt op til omkring 1000 Mbit. Det er for langt de fleste ret overdrevet, men til gengæld er det noget, der er sjovt at blære sig med overfor vennerne. Er du i tvivl om din hastighed, kan du altid tage en bredbåndshastighed test online. Her kan du nemt og hurtigt måle din nuværende hastighed og overveje, om den lever op til dine krav.

Gadebillede med høj hastighed

Ønsker du større båndbredde på internettet?

Hvis du har en ældre internetforbindelse over kobberledninger, så er det meget forståeligt og almindeligt, hvis du ønsker at skifte til den nyere og noget mere populære fiberforbindelse, hvor internetforbindelsen kommer gennem glaskabler. Det tillader nemlig meget større hastigheder, hvilket er lækkert, hvis du har flere ting kørende samtidig. 

Hvis du selv er streamer i din fritid eller for den sags skyld fuldtid, så er det vigtigt at have en god upload på din forbindelse. Det er nemlig den, der afgør, hvor god en stream, du har mulighed for at lave til dine seere. En dårlig upload forbindelse vil resultere i enten sløret billede eller lag, hvor en god og stabil forbindelse danner grundlag for en god stream.

https://hurtiginternet.dk/ kan du sammenligne forskellige internetudbyder i både månedlige pris, oprettelsespris og ikke mindst hastighed. Her finder du forbindelser helt ned fra 10/10 Mbit og op til 1000/1000 Mbit, så der er uden tvivl noget for enhver smag.