zz311

Når det kommer til at indrette sin bolig, så kommer man ind i en særlig situation, hvor man skal sige noget om sig selv gennem materialer. Der er en grund til at eksperter og smagsdommere kan gætte, hvilken kendis der bor et givent sted alene ud fra boligens indretning, fordi møbler, stil, design og alt sådan noget siger rigtigt meget om, hvem der bor i den givende bolig. 

Derfor når du skal begynde at indrette din bolig, så er der ting du kan spørge dig selv om; du skal nemlig ikke bare spørge dig selv hvad du kan lide, men lige så meget, hvad vil du have at din bolig skal fortælle om dig.

Brugte møbler

Opsæt budget og plan

Det koster jo noget at købe møbler og få dem transporteret hjem. Hjemmet i sig selv, der sikkert også skal istandsættes, så væggenes farver passer til møblernes, kommer lige så til at sætte sig på budgettet, og derfor kan du lige så godt sætte et beløb fra til den generelle indretning.

Ved at du sætter et budget op, så får du også dannet en ramme omkring de møbler og pyntegenstande, som skal stå rundt omkring. Prioritering, kompromis, valg og fravalg er nøglebærende elementer for, hvem du er som person, og det vil man kunne se som gæst hos dig.

At du formår at overholde et budget frem for at gå ud og smide dig selv i en dyb gæld, illustrerer også dele af dig selv, plus det kan lægge op til, at du gradvist kan opdatere din bolig, som du kommer til penge. 

Citattavle

Have fremtiden i hovedet, når det kommer til indretning af bolig

Hvis du bor alene og ikke har en partner, så overvej, hvad fremtiden kan bringe. Indretning af bolig er en ting, men at indrette en bolig praktisk, således at du kan få en kæreste ind med nogle af sine ting, eller at du lettere vil kunne pakke dit grej, når dagen kommer. 

Dette betyder ikke, at du skal frarøves at have et perfekt hjem lige nu og her, men mere at du har en bolig, der er perfekt indrettet også til, hvad der følger med.