zz311

Kattelegetøj er en god opfindelse, som ikke kun kan holde katten beskæftiget, men også kan sørge for, at katten får rørt sig en del mere og dermed får mere motion. Kattelegetøj er altså på mange områder helt essentiel men ikke alle katte er lige glade for alt slags legetøj. Hvilket slags kattelegetøj skal du egentlig have fat i?

Læs mere her og se om du kan spore dig ind på din kats næste yndlingslegetøj.

kattelegetøj

Det simple

Nogle gange skal der ikke så meget til for at underholde en kat. En simpel plysbamse eller måske lidt reb eller en lang snor mere end rigeligt til katten, for at den kan føle sig underholdt i et par timer.

Hvis din kat tidligere har udtrykt interesse overfor sådanne ting, så er der ingen grund til at gå ud og købe noget mere ekstravagant. Giv katten det den gerne vil have og giv den et simpelt legetøj – det er ofte også et billigere alternativt og noget man hurtigt kan bikse sammen derhjemme.

En del af boligindretningen

Store katteredskaber og -legetøj kan ofte virke som et lidt forstyrrende element i ens dagligstue eller rundt omkring i resten af hjemmet. Ofte kommer sådanne ting jo i nogle meget farvestrålende farver, som måske ikke lige passer så godt ind i ens boho-inspirerede lejlighed.

Med et mærke som beonebreed kan du få flot kattelegetøj og generelle katteredskaber, som er ganske nyttige og sikre for katten at bruge, samtidig med at det ser pænt ud i hjemmet. Hvorfor ikke både lade dig selv og katten blive glade og tilfredse med købet

Godbidder-station

En ting der ofte er en sikker vinder blandt katte og andre kæledyr er hvis man kan give dem noget legetøj, hvor de skal arbejde lidt for føden. Man kan i dag få en del forskellige former for kattelegetøj, hvor man kan putte godbidder indeni og katten derefter skal arbejde for at få ud.

Katten vil ofte bruge flere halve og hele timer på at prøve at få de lækre godbidder ud af den lille bold eller hvad det nu må være. Og de bliver dermed holdt travlt beskæftiget og underholdt.