zz311

Google My Business er en gratis ydelse fra Google der hjælper din virksomhed med at se lidt bedre ud og synes lidt mere på Google. Gennem at bruge Google My business øger du din online synlighed og gør det nemmere for dine kunder at finde dig og finde ud ag hvor du leverer ydelser osv. I Google My Business kan du også reklamere for de produkter som du tilbyder 100% gratis. Derfor anbefaler vi alle at oprette et Google My Business konti og udfylde så meget som mulig af det som Google anbefaler.

Nogle positive ting ved Google My Business tilmelding

  1. Du / din virksomhed er valideret, godkendt af Google.
  2. Du placeres lidt højere i Google, og derfor er du nemmere at finde.
  3. De, der kan lide dine ydelser, har mulighed for at give dig anmeldelser, hvilket også fører til bedre søgeresultater.
  4. Hvis du søger efter en særlig og fælles niche (normalt lokale virksomheder) såsom en CAFÉ, kan du som privat person få et overblik over masse virksomheder, der har registreret sig på Google My Business og også se hvor de er placeret.

Hvilke virksomheder kan have gavn af Google My Business?

Alle virksomheder der tilbyder en form for service eller sælger et produkt i et bestemt område har enormt meget at vinde på at have GMB konti, det kan f.eks. være en restaurant, en døgnservice elektriker, som Autoriseret Elektriker. Forestil dig at du låser dig ude, så vil du jo ikke heller vente i alt for lang tid på hjælpen, så er de rart at kunne gå ind på Google og finde den låsesmed der ligger tættest på dig, for hurtigst mulig betjening

 

Hvordan tilmelder man sig til Google My Business?

Det er faktisk ikke særlig svært at tilmelde sig til Google My Business, dog kan de tage nogen tid, derfor der det godt at komme i gang så hurtigt som muligt. Anledningen til at de tag nogen tid er den at din virksomheds adresse skal valideres med et postkort som kommer fra udlandet af og vi alle ved jo at posten kan drille nogle gange, hvis postkortet kommer væk i posten, så skal det genbestilles. Du kan gå ind på Google og skrive ”Google My Business” så du få vejledninger om hvordan du opretter dig med en Gmail.