zz311

Det er ikke kun mennesker som kan have behov for en god seng, for det kan din hund skam også! At have et godt sted at sove uden at blive forstyrret, er noget som både hunden og mennesket er fælles om at værdsætte. 

Derfor er det aldrig en dårlig ide at skaffe din hund en hundeseng og andre diverse. Det kunne være en hundepude eller hundetæppe. Der findes mange muligheder for dig, men uanset hvad vil de forskellige ting, kunne gavne både dig og din hund. Hvis din hund befinder sig i sin hundeseng, vil du slippe for at der er hår i på møblerne – derfor slipper du altså også for ekstra rengøring!

Hundehvalp

Tænk på størrelsen af din hund – sådan vælger du den rigtige hundeseng

Det kan være at du snart skal have dig en hund. Hvad end det er en hundehvalp eller voksen hund, kræver det at du har de helt rette ting til den. Her gælder ting som foder, mad- og vandskål, legetøj og vigtigst af alt – en hundeseng. 

Der findes mange forskellige hundesenge som du kan vælge imellem. Den som du skal vælge, kommer helt an på størrelsen af din hund. Hvis du har en hundehvalp, skal du huske at tænke på dens race – hvis den bliver til en stor hund, skal du altså have det med i dine overvejelser, når det er at du skal købe en hundeseng til den. 

Udover lige det punkt, er det helt op til dig med hvordan den skal se ud og hvilken form den skal have. Der findes nemlig både måtter, puder, telte og en hel del andet. Her er det op til dig at vurdere, hvad der passer bedst ind i dit hjem og til din hund. 

Hundekurv

Prøv også ting som hundepuder og hundetæpper!

Som sagt findes der mange forskellige hundesenge, som det er at du kan vælge imellem til din hund. Der findes dog også ting som hundepuder og hundetæpper – de kan også være vigtige, hvis det altså er det du vælger. 

Her vil du kunne få forskellige slags hundepudebetræk, så du nemt vil kunne skifte dem som ved en normal hovedpude. Tæpperne kan du have med overalt, super nemt hvis du skal på farten med din lille pelsede ven. Du vil både kunne bruge tæpperne hvis I skal være på besøg hos nogen eller i bilen – på den måde fælder din hund på tæppet og knapt så meget på sæderne. Det vil på den måde også give dig langt mindre rengøring. Men når du så har fået skaffet dig en lækker hundeseng, er det bare med at få den placeret hvor end du mener er bedst. Så har din hund sig et sted at være, uden at skulle blive rykket rundt på eller forstyrret alt for meget. Det kan nemlig også være meget vigtigt for en hund, især hvis den er gammel og har brug for et godt sted at ligge.