zz311

Det siger næsten sig selv. Hundelegetøj skal kunne holde til lidt af hvert. Er legetøjet i dårlig kvalitet, bliver det hurtigt ødelagt af hundens tænder. Vil du give din hund det bedste legetøj, er det oplagt at vælge Kong hundelegetoej.

Hund med bold

Om Kong


Hundelegetøjs producenten Kong blev grundlagt af Joe Markham i 1970’erne. Det gjorde han, da han opdagede, at hans egen hund havde fået ødelagt sine tænder af at bide i hundelegetøj lavet i materiale i dårlig kvalitet. Derfor satte Markham sig for at starte en virksomhed, der producerer kvalitetslegetøj til hunde og katte. 

Navnet Kong kom som følge af at en kammerat til Joe Markham mente at et af produkterne lignede en øreprop til King Kong. Nu har virksomheden udviklet sig til et af de største brands i branchen, og udvikler hele tiden nye produkter.

Du får kvalitetslegetøj

Med kvalitetslegetøj fra Kong får du produkter lavet i høj materialekvalitet, du får innovativt design og så kan du vælge mellem et stort sortiment. Altså et produkt, der kan holde til at blive brugt, og som beskytter din hunds tænder. Og så får du produkter, der er sjove og udfordrende for din hund.

corgi

Fordele ved kvalitetslegetøj

Det giver selvfølgelig en række fordele at vælge kvalitetslegetøj til din hund i forhold til a vælge legetøj lavet i mindre gode materialer. Blandt andet så sparer du penge, da legetøjet har langt længere levetid. Din hund får mulighed for fri udfoldelse i forhold til hundens natur og så har du ganske simpelt mulighed for at vælge mellem rigtig mange forskellige typer og kvaliteter af legetøj. 

Så både hvis det er bidelegetøj, bolde, legetøj med plads til godbidder eller noget helt fjerde, så er der super gode mulighed, hvis du vælger produkter fra Kong.