zz311

Hosting af hjemmesider kan være et svært kendskab, hvis man ikke er computer stærk. Kort og godt, betyder det egentligt at det er en slags hotel til hjemmesider. Hvis du vil oprette en ordentlig hjemmeside, bør den ligge på en online server. Det betyder at hvis din hjemmeside, ikke er oprettet på en Hosting server, kan den ikke ses af andre brugere. Ejer du en webshop, går du glip af mange salg hvis ikke din side findes på et webhotel. Webhotel og Hosting betyder det samme. 

Domæne 

Et domæne kan også være kompliceret. Men i sidste ende, er det egentligt ikke svært. Domæne er det sidste, som din hjemmeside ender på. Her menes der om det er et .dk, .sk, .no. Kort fortalt er det, endelsen på hjemmesiden der er et domæne. Selvom man er i Danmark, kan man sagtens have udenlandske domæner, men hvis dine ydelser og produkter ikke egner sig til udlandet, bør det ikke være udenlandsk. 

overvågningssystem

Domænenavn 

Er det der kommer foran .dk. Dit domænenavn, bør omhandle noget i retning af dit firmanavn. Hvis du vil lære kunderne at du findes online, bør du markedsføre dig med det. Du bør på alt din markedsføring angive din hjemmeside adresse. Hvis du skal overleve online, bør du have en strategi. Hvis du ikke er IT kyndig, bør du ansætte folk som kan hjælpe dig med disse opgaver. Det kan være teknisk forvirrende at oprette en hjemmeside. Det kan være endnu mere forvirrende at starte en synlig webshop. Jo mere synlig din virksomhed er, jo bredere kan du sprede dig. 

Domænepris 

Det er ingen hemmelighed, at hvis din hjemmeside skal fremad, så skal der bruges penge på den. Først og fremmest bør du finde nogle professionelle hjemmeside designere. De koster penge ja. Men disse penge, kan du også tjene hjem igen. Du kan anvende både grafikere og nogle fotohandlere. Du kan også finde virksomheder, som ikke laver andet end hjemmesider. Når du har fundet din samarbejdspartner, er de som regel tilknyttet til et webhotel. Her er der variation fra Hosting til Hosting, om hvad deres priser er. Nogle er på månedlige priser, mens andre er på årsbetalinger. 

Webshop

Design og layout 

Lyder som rigtig fine ord. Design er udseendet på din hjemmeside. Du bør have en hjemmeside, som er nem for forbrugerne at bruge. Der skal være nem adgang til blandt andet forsiden, webshop, kontaktoplysninger og beliggenhed. Selvfølgelig skal dit budskab være klart og tydeligt, så man ved hvilke ydelser du tilbyder. Layout skal passe både til computere, telefon og tablets. De fleste online brugere, anvender andet end en computer. Alt dette er noget din samarbejdspartner har helt styr på.   

Sammenhæng 

Hvis du er en virksomhed, der overvejer at anvende en hjemmeside, er der flere ting der er værd at vide. Du bør som udgangspunkt have: 

  • Firmanavn 
  • Professionelt logo som er let genkendeligt 
  • Enkelt telefon nummer 
  • Mailadresse hvor virksomhedens navn indgår

Markedsføring er godt, hvis det bliver anvendt korrekt. Pas på markedsføringsfælderne, de kan koste dig mange penge.