zz311

Der er i dag mange danskere, der ynder at have en hund i hjemmet. Og med tiden er det også et dyr, der ender med at blive en del af familien på lige fod med alle andre. Det betyder, at hunden på et tidspunkt er lige så vigtig og lige så fundamental for familielivet, som alle de restereden medlemmer, og derfor skal man selvfølgelig gøre noget for at tilgodese den og give den plads i indretningen på præcis samme måde, som man gør med sig selv og hinanden. Det betyder for eksempel, at man skal gøre sig nogle overvejelser omkring den måde, som man vælger at indrette sit hjem på. Herunder får du nogle gode råd til, hvordan du bør indrette inden for hjemmets fire vægge, når du gerne vil være sikker på, at du tilgodeser dit firbenede familiemedlem. 

Indretning

Pas på dine ting – en ny hund synes, de er vældig interessante 

Det er ikke nogen hemmelighed, at en hund kræver lidt mere arbejde, end de fleste lige er klar over. For det første skal den tilgodeses på lige fod med alle andre, for det andet skal man sørge for, at den kommer ud og gå en tur minimum én gang dagligt, og for det tredje skal den have alt det udstyr, der er med til at sørge for, at den har det gode hundeliv, som alle hunde bør have. Du skal derfor gøre dig nogle kraftige overvejelser i hjemmet, når du bringer en hund ind i det. Her er det nemlig pludselig ikke så ideelt at have for eksempel blomster på gulvet, vaser i lav højde og måske endda kunstværker i nærheden af jorden. En lille ny hund vil nemlig synes, at sådanne ting er vældig interessante, og derfor kan du sagtens risikere en dag at komme hjem til, at sådanne ting ikke er helt i den samme orden mere.

Legetøj

Skab et rum for din hund der stemmer overens med din indretning 

Derudover skal du sørge for, at din hund har en lækker hundekurv, i hvilken den kan finde den ro, som den har behov for på lige fod med alle os andre. Den skal gerne placeres centralt i hjemmet, således den stadig kan følge med i, hvad der sker omkring den og føle en tryghed ved at ligge nær dig og slappe af eller sove. Sørg også for at hundekurven er pæn og går i tråd med din indretning, således den ikke kommer til at virke for bastant. På den måde er det let at integrere hundens område i dit eget område. Og det samme gør sig gældende med dennes legetøj, der med fordel kan blive puttet i en pæn kurv.