zz311

Har du ansatte, du vil give et anerkendende klap på skulderen for en god indsats, så kan du gøre det med ord eller handlinger (og intet står i vejen for, at du viser påskønnelse ad begge veje). Hvordan takker du dine ansatte for endnu et år med godt arbejde? Du kunne fx give dem en julegave eller en firmagave ved en anden lejlighed end julen. Flere steder på nettet finder du udvalg med firmagaver.

 

Lad ansatte selv vælge deres firmagaver

Hvor kan du lede efter firmagaver? Find jeres kommende firmagaver hos Lomax, hvor du kan købe gavebeviser til dine medarbejdere, så de kan vælge deres egen julegave fra et stort udvalg. Måske virker det kedeligt essentielt at give penge i gave, ansatte kan bruge på et begrænset udvalg af ting? Tja, det kan være, men det er en bedre løsning end at gætte dig til, hvad de ansatte bliver glade for.

 

Skal medarbejderen betale skat af gaven?

Men hvordan står det til med beskatningsregler for firmagaver? Der er klare grænser for, hvor meget du må give medarbejdere i gave over et kalenderår, uden de behøver betale skat af det. Er du i tvivl om, hvorvidt ansatte risikerer at skulle betale skat af den gave, du giver dem, så kan du fx læse om beskatning af firmagaver hos Lomax eller læse inde på Skats hjemmeside om gaver fra arbejdsgiver.

 

Tak dine ansatte med en firmagave

Nå, men regeljunglen kan du tage på ekspedition i en anden gang. Prøv at tjekke de forskellige varer, medarbejdere kan vælge at købe med deres gavebeviser. Hvis du kan lide, hvad du ser, så kan dine ansatte det nok også. Hvorfor ikke sige tak til medarbejderne for endnu et år med gode salgstal (eller hvor firmaet i det mindste har holdt sig oven vande) ved at give dine ansatte en fin firmagave?