zz311

Det er vigtigt at lave reklame for dig selv. Når du er en virksomhed, der gerne vil nå ud i verden, er det vigtigt at du har styr på hvad du siger og hvem du taler til. Her kan du læse et par tips til hvordan du laver en flyer, der ser både indbydende og professionel ud.

Det er faktisk en helt del nemmere end man tror. 

Mange regner med at have brug for professionel hjælp, og det kan da også være en god ide, men der er mange ting som man nemt kan ordne selv, som vil få dine flyers til at se meget mere professionelle ud.

pamfletter på et bord

Vælg det rigtige papir

Mange tror at det første man ser ved en flyer, er hvad der står på forsiden. Det er også til dels sandt, men det er ikke det der skal fange modtageren opmærksomhed. Er flyeren en du får stukket i hånden på gaden, kigger du måske hurtigt på den, men du har måske din opmærksomhed et andet sted. 

Det som du til gengæld lægger mærke til, måske også uden at vide det, er hvad det er for et materiale flyeren er lavet af. På den måde kan du vække modtagerens opmærksomhed, ved at vælge at printe på et materiale i god kvalitet. 

Papir, som kan findes her, er faktisk en meget mere essentiel del af en flyer, end de fleste lægger mærke til. Det at du bruger noget papir der udstråler kvalitet, giver en følelse af et pålideligt produkt.

Det gode design

Papir kan være godt til at skabe troværdighed omkring dit produkt. Det samme kan et lækkert design. Når du vælger et design, vælger du en stemme, som skal tale for dit brand.

Designet er også med til at give et førstehåndsindtryk af din flyer, derfor er det en god ide at have noget der fanger øjet på din forside. 

Det kan være noget tekst med et interessant budskab, eller noget viden, som kan skabe opmærksomhed og give modtageren lyst til at læse videre. 

Det kan også være en god ide at give noget en signalfarve på forsiden af din flyer. På den måde er du sikker på at fange modtagerens blik. Det kan også være noget der spiller ind i designet generelt. På den måde kan det være med til at løfte din flyer generelt, særligt når det er kombineret med lækkert papir.

pamfletter in the making

Godt indhold

En flyer skal informere, men det kan gøres på utroligt mange forskellige måder. Det er ikke nemt at skrive en god og vedkommende tekst, uden at den bliver for tung at læse. 

Derfor er det faktisk indholdet der er den sværeste opgave, når det kommer til flyers, er det ikke nemt at finde balancen mellem vedkommende indhold, som får læseren til at føle at det er deres tid værd, og at skrive det på en interessant måde. Derfor er det vigtigt at du lægger det nødvendige arbejde bag.