zz311

Vi tager et kig på de bedste bæreseler til babyen i år og fortæller lidt om, hvorfor bæreseler er så vigtige. 

Bæreseler bliver mere og mere populære for hvert år, der går. Det er der mange grunde til. Bæreseler hjælper dig med at have det skønt, praktisk og ikke mindst let, når du går rundt med den lille. Det, at du går rundt med bæresele, sikrer, at du skaber tryghed for babyen. Det er også komfortabelt for dig at gå rundt med bæresele, fordi du har armene fri, men du kan på samme tid også føle dig tryg ved, at de er ergonomisk rigtige for både babyen, far eller mor. 

Vi vil her guide dig igennem nogle af de bedste bæreseler, der findes i 2019 – find dem her

Sovende baby

ERGObaby bæresele – Original Carrier™ – Camel

ERGObaby ved, hvordan babyseler skal laves. Deres bæreseler bærer altid præg af, at de har brugt meget tid på at tænke over, hvordan selerne skal se ud, og hvordan de er allermest funktionelle i brug. De er tilmed også rigtig gode for babyen, der nyder at være i deres bæreseler. Bæreselerne fra ERGObaby er meget brugervenlige, og det betyder, at hvis det er første gang, du bruger en bæresele, er det altid et godt valg med ERGObaby. De holder tilmed i rigtig lang tid og oser af kvalitet, så de er en langtidsinvestering. Du kan købe dem nu og tage dem i brug, når du får dit næste barn, hvis I har planer om at få et til eller flere børn. 

Beco Gemini Metro økologisk sele – Black

Her har vi endnu en bæresele, der har styr på det ergonomiske præg. Det er en bæresele, der er oplagt at bruge, hvis du vil bære for første gang. Det er en bæresele, der er meget effektiv og simpel. Der er gode muligheder for at indstille den, således at du får mulighed for at bære barnet ikke kun på maven, men også på ryggen, hoften, eller hvad der måtte være dit og babyens behov. Det er en bæresele, som er helt klassisk i designet. Du kan indstille den, således at den støtter og deler vægten flere forskellige steder – hofte, skulder, lænd med mere. Den kan give dig følelsen af, at det er dejlig behageligt og let at bære selv de største børn. 

Smilende baby

Je porte mon bebe bæresele – Hoodie carrier – Mørkegrå/Flanel Grey

Når det kommer til udseendet, er det her formentlig den bedste bæresele. Det er en bæresele, der har skabt noget. Noget, der ikke kun er smart, men som også er lækkert at se på. Der hører en hætte med til babyen, så hvis det er koldt, eller det regner, er babyen helgarderet. Der er noget street over det udseende, du finder, når du køber bæreselen. Det er lidt ligesom en vikle, men selvfølgelig uden du skal vikle det hele selv. Sædet i bæreselen er lavet af samme stof, som du kan opleve i sportstøj og windbreakers. Det gør, at kulden bliver holdt ude, mens varmen får lov at blive.