zz311

Sommerferien – en tid på året, som rigtig mange danskere ser frem til. Det er tiden, hvor man kan slappe af, nyde livet, koble fra, få nye fede oplevelser og tilbringe dejlig kvalitetstid med familien. Det er dog ikke alle, der har de samme muligheder i forhold til at nyde ferien, og det skyldes i mange tilfælde de økonomiske årsager. I denne artikel vil vi give nogle smarte ferietips til, hvordan du kan give familien en fed ferie, selvom penge ikke er det, der er flest af i denne omgang.

Lækkert hotel

Her er nogle måder, hvorpå du kan få råd til ferien:

  • Læg et beløb til side hver måned hele året
  • Spar penge på dit forbrug
  • Lån penge

Har du mulighed for det, så vil den måde, hvorpå du vil mærke mindst til de større udgifter i forbindelse med ferien være at dele dem op over hele året. Det kræver naturligvis en vis disciplin, så du ikke bruger af denne opsparing til andre ting, men lader den stå, så den er med fuldt beløb til ferien. Det er selvfølgelig ikke alle, der bare kan tage 500 kr. eller hvad man nu måtte synes, ud af det månedlige forbrug uden at ændre på sine forbrugsvaner. 

Hvis du ikke har 500 til overs, eller det beløb, som du gerne vil afsætte til feriebudgettet, så skal du naturligvis rette blikket mod dit forbrug, så du kan ændre i dine forbrugsvaner og dermed blive i stand til at sætte penge til side. En meget simpel måde at spare penge på, er ved at skære i luksusforbruget. Her menes der shopping af tøj, nips og gadgets. 

Et andet sted, du kan spare penge, er hvis du begynder at lægge madplan. Gå tilbudsaviserne igennem hver uge og udarbejd madplanen ud fra tilbuddene. Du vil blive overrasket over, hvor meget du egentlig kan spare – og så undgår du de daglige impulskøb, som du egentlig ikke har brug for når det kommer til stykket. 

penge

Lån penge til ferien nu og her

Står ferien for døren og har du ikke haft mulighed for at gennemføre nogle af de ovennævnte punkter, så mangler du naturligvis pengene nu og her. Her kan det være en mulighed at låne pengene via et såkaldt online lån. 

Der findes forskellige typer af online lån, ligesom lånebetingelserne blandt andet afhænger af din alder. Søger du lån under 25 år, så har du ikke altid helt de samme muligheder som en på eksempelvis 30 år. Det er dog alligevel nemt at finde et lån med lave låneomkostninger. Du kan få en idé om hvad du kan låne ved at gøre brug af en låneberegner. Du skal dog ansøge det enkelte lån for at få konkret svar fra låneudbyderen. Det tager kun nogle timer at få svar på en låneansøgning og ofte timer til et døgn før du har pengene.