zz311

Kviklån er lidt et fyord for mange personer og det er derfor heller ikke et ord vi udbasunerer med, når vi har noget at sige om det. Derfor kan vi også let komme til at tro at det var en dille, der levede højest i 90’erne, men det er slet ikke tilfældet.

Hurtige kviklån lever stadig på bedste vis

Faktisk er kviklån kun blevet mere brugt siden det så dagens lys for første gang, og der findes nu rigtig mange långivere der står klar til at hjælpe dig hvis du står med håret i postkassen og bare har brug for pengene i en vældig fart.

Hurtigt kviklån eller bare hurtiglån kan det også kaldes, når man søger efter denne type lån. Kært barn har mange navne og det er også tilfældet her. Da der er kommet flere långivere til, er konkurrencen dermed også tiltaget. Det er stadig et dyrere lån end hvis du vil tage lånet igennem banken, men det er kun blevet lettere med tiden.

penge

Elektronisk og mange valgmuligheder

Alt foregår efterhånden elektronisk i dag, og det er også tilfældet med disse hurtiglån. Når du starter din søgning, sker det online. Du vil få en oversigt over hvilke långivere der kunne være attraktive for dig, og der er så listet op med hvad du har mulighed for at låne, til hvilken rente osv.

Fælles for alle er at du skal være myndig og ikke en del af RKI-registret hvis du ønsker et sådan lån. Når du har dannet dig et overblik og har valgt at klikke dig videre ind på en specifik långiver, så har du elektronisk mulighed for at kalkulere hvad du skal afdrage med månedlig.

Stemmer afdraget overens med hvad du selv har regnet dig frem til at du har råd til at afdrage, kan du klikke og ansøge – igen elektronisk.