zz311

Det er i denne tekniske verden blevet mere og mere kendt at gøre tingene online. Vi bestiller mad, vi shopper og vi ordner vores mange transaktioner ved at sidde med en app eller computer og få gennemført det hele. Dette betyder også at mange begyndende iværksættere har en ny platform de kan have i tankerne når de vil starte op.

Det fører dog til et særligt tilbagestående spørgsmål, og det er hvad får en nybegyndt iværksætter ud af at springe med på bølgen om E-handel?

Mand i lagerrum

Kundekontakt: Åben og klarhed

Når du opsætter en hjemmeside med dit udvalg og det hele, så kommer der en masse svar på spørgsmål som kunder kan være interesseret i. Foruden at alle jeres varer vil være i ansigtet på jeres kommende kunder, så vil man også undgå at bruge for meget arbejdskraft på unødvendige spørgsmål da kunden vil kunne bruge jeres søgefelt, indsætte et varenavn og se om der kommer resultater eller ej, og er varen ikke at finde på siden, så er svaret der.

Derudover giver en sådan hjemmeside også enorm klarhed. Med den klassiske fane ”hvem er vi?” vil man i tilfælde af serviceorienterede varer (massør, reparation, rengøring…) kunne give kunder et indblik i at man har den ønskede ekspertise til at man vil bruge netop jeres virksomhed.

Lommeregner & kuglepen

For iværksætteren 

En post som mange iværksættere glemmer når det kommer til at lægge et budget, vil være huslejen. Du skal pludselig til at betale en leje der går udover din egen bolig og det kan i visse tilfælde mærkes og overraske. Med E-handel skal du naturligvis have lagerplads – hvad man kan sige du skulle have for en fysisk butik alligevel – og er du i besiddelse af en kælder eller en stor garage uden noget særligt i, så vil du kunne bruge dette tomrum til lager.

Sagen er nemlig den at du vil have mange fordele ved at bruge e-handel og sider som https://e-info.dk/ ved dette om nogle, da de har skrevet mange tekster om netop hvad e-handel og digital marketing bringer med sig. Alt sammen noget du kan få gavn af i længden.