zz311

Når man ejer en virksomhed, er der en del projekter, man skal have styr på. Man har næsten altid mange bolde i luften, og det kræver en kompetent organisator at få det hele til at løbe rundt. Driver du en virksomhed, hvor du af og til ønsker, at du kunne gøre hele projektforløbet en smule lettere og mere effektivt?

 

Hvad er en projektstyringssoftware?

Et projektstyringsværktøj er et redskab, som kan hjælpe dig til at automatisere nogle af alle de processer, der er forbundet med gøremål i din virksomhed. OnePoint har udviklet en projektstyring software, hvor du kan optimere arbejdsprocesserne i din virksomhed.

 

Værktøjet fungerer blandt andet ved:

  • At det kan samle samtlige processer og dokumenter fra forskellige områder. På den måde kan du bedre skabe et overblik over de elementer, der indgår i en proces.
  • At andre kan deltage i projektet ved at blive inviteret ind i systemet, så dem du samarbejder nemt kan få adgang til relevant information.
  • Automatisering af projekter. Du kan blandt andet oprette skabeloner, hvor indholdet automatisk udfyldes.
  • At holde dig opdateret på deadlines og vigtige mails. Du kan visualisere vigtige deadlines. Derudover får du mulighed for at samle de mails, der er markeret som haster-mails.

Hvorfor bør du vælge en projektstyring software

Du bør overveje at implementere værktøjet i din virksomhed, hvis du savner at dine processer i forbindelse med ordrebestilling og lignende bliver automatiseret. Samtidig er det til dig, der drømmer om at få samlet samtlige af jeres kommunikationsfora i et system, så I nemt kan samarbejde om projekter i virksomheden.

Det er vigtigt for din virksomhed, at jeres processer er strømlinede og fungerer, fordi det kan være ineffektivt, hvis der ikke er en sammenhæng i jeres arbejdsprocesser. Derimod kan det være en stor fordel for effektiviteten, hvis projektstyringen fungerer problemfrit .

Få rådgivning til din virksomhed

Når du skal implementere en ny software i din virksomhed, som potentielt kan få stor betydning for de arbejdsmetoder, I har, er det fornuftigt at være sikker på, du vælger det rigtige værktøj. Derfor kan du med fordel kontakte OnePoint, inden du vælger værktøjet, så du kan sparre med dem om, hvad der vil hjælpe din virksomhed bedst muligt – og hvordan I kommer godt i gang med at anvende programmet.

Hos OnePoint er de eksperter inden for den software, hvorfor det anbefales at tale med dem om, hvilke muligheder der er.