zz311

Isolering betaler sig virkelig på den lange bane. Det er både godt for din varmeregning og for miljøet, og så får du jo også bare et mere behageligt og veltempereret hjem. Og du kan få rådgivning og opmåling helt gratis! Læs med her. 

Det er koldt udenfor, og den danske vintersol er ikke just gavmild med lys og varme. Det mærkes som træk og fodkulde i din bolig, hvis den ikke er ordentligt isoleret. Heldigvis kan du få efterisoleret dit hjem, så du ikke behøver have varmeapparatet på maks i månedsvis. 

mur

Luft i budgettet med efterisolering 

Der findes sjovere ting at bruge sine penge på end regninger, synes du ikke? Ved at få efterisoleret dit hjem kommer der luft i budgettet, som du kan bruge på lige det, du selv har lyst til. Se besparelse på efterisolering og find ud af, om du kan købe den lænestol eller det stykke kunst, du længe har drømt om. Det vil passe perfekt ind i dit dejligt isolerede hjem. 

Mindre aftryk på klimaet 

Efterisolering af hulmur giver stor besparelse på varmeregningen. Men også klimaet nyder godt af, at du ikke går og fryser derhjemme. Når du ikke bruger så meget varme, udleder du nemlig mindre CO2, og det er som bekendt rigtig godt for vores klima. Og i disse tider, hvor den globale opvarmning fortsætter, er det virkelig fornuftigt også at tænke på. Hvem vil ikke gerne have grøn samvittighed?  

Hvad skal efterisoleres? 

Hvis dit hus har hulmur, er det godt at få den efterisoleret. Du kan også få isoleret dit loft. Et godt firma, som Dansk Efterisolering, tilbyder at komme hjem til dig og foretage målene. Og du har brug for deres ekspertise, for de kan også sige dig, om du skal have repareret nogle skader, inden du kan få isoleret.