zz311

Hos Corwin E-bikes er de eksperter i cykler, og med mere end 20 års erfaring indenfor cykelbranchen ved stifterne Tanja og Per Frederiksen, hvordan de kan udfordre markedet og give forbrugerne de bedst mulige elcykler. Her får du som forbruger ikke blot en elcykel, men en elcykel i særdeles høj kvalitet, design og til den bedst mulige pris. Elcyklerne er svaret på fremtiden, det er det bæredygtige transportmiddel som i større grad vinder indpas hos forbrugerne, vi er blevet mere bevidste omkring at passe på klimaet og miljøet. Derfor er elcykler fra Corwin e-bikes også det bevidste valg, når du skal vælge en elcykel.

Corwin E-bikes elcykler bliver udviklet og designet i Danmark, elcyklerne produceres på et af vores europæiske samlefabrikker. Herefter bliver den færdig produceret elcykel sendt direkte hjem til din hoveddør. Du kan også være heldig at den ønskede model du leder efter er tilgængelig på Corwin E-bikes lager. Skulle du være i tvivl om hvilken model du ønsker, er det altid muligt at besøge vores showrooms, som befinder sig i blandt andet Aabenraa, Århus og Brøndby. Her kan du prøvekøre de forskellige elcykler, så du får lige netop den elcykel der passer til dig.

Dette er muligt fordi der ligger et enkelt forretningskoncept bag Corwin E-bikes. En Corwin ebike forhandles kun over nettet. Det vil sige at der ikke er nogen fordyrende mellemled, fra det tidspunkt du vælger at købe en elcykel hos Corwin E-bikes, bliver elcyklen sendt direkte hjem til dig, hvilket gør du kan få elcyklerne til fordelagtige priser.

Hos Corwin E-bikes er vi den fornyet energi, der er nødvendig indenfor cykelbranchen. Med online konceptet er vi nytænkende og det er et koncept som vi brænder for hos Corwin E-bikes. I fremtiden tror vi på hos Corwin E-bikes, at afstanden mellem produktionen og detailsalget vil gå sammen og blive et, så afstanden fra producenten og kunden bliver mindre, hvilket også vil give dig som kunde og forbruger fordelagtige priser. Corwin E-bikes er fremtidsfokuseret og er allerede en del af fremtiden, hvilket er til din fordel som kunde hos os. Vi sammensætter med Europæisk samlekvalitet med dansk knowhow – kvalitets elcykler direkte til dig.