zz311

Betting er et organiseret væddemål, hvor man satser penge. Det er en slags videreudviklet tipskupon med flere forskellige muligheder.

Sportsbetting

Mens det i gamle dage var mest fodbold og travsport, kan man nu bette indenfor mange forskellige sportsgrene. Til dem, som måske ikke gider fodbold, er der alt fra golf til motorsport, dart og atletik.

Andre slags betting

Betting nu til dags begrænser sig ikke kun til sport, så hvis man ikke har et favoritsportshold man følger, kan man bette på noget helt andet – se eksempelvis
https://www.anybet.dk/betting/. Man kan for eksempel satse penge på, hvem der bliver den næste vinder af Vild med dans eller et andet realityshow på tv. Eller hvem der næste gang vinder Nobelprisen i litteratur. Mens traditionel sportsbetting mest appellerer til mænd, vil der sikkert være flere kvinder, som kunne blive interesseret i betting, hvis det, der bettes på, var noget, som mere naturligt fangede deres opmærksomhed såsom Vild med dans.

Den store gevinst

Der er naturligvis nogle, som vinder millioner, men det er et fåtal, og der er langt imellem dem, så man skal ikke regne med at blive millionær eller begynde at budgettere bettinggevinsten ind som en fast del af indkomsten. Betting er til at skabe lidt spænding i hverdagen på niveau med den gammeldags tipskupon.

Betting med venner

Når man alligevel ikke bliver rig af det, kan man lige så godt hygge sig med det. Det er oplagt at lave en lille tipsklub blandt venner, hvor man kan bette på sit yndlingsfodboldhold. Så kan man konkurrere sammen med sine venner og vinde små gevinster.

betting_sport

Live betting

Nogle udbydere har live betting. Her kan man bette på en kamp, efter den er gået i gang. Så hvis man sidder og ser sit yndlingshold, som man troede ville vinde, men kampen ikke går som forventet, kan man eksempelvis satse på udeholdet i stedet for hjemmeholdet efter kampens start. Det giver ekstra spænding og mulighed for at ændre mening og tilpasse sig spillets udvikling.

Lynlotto – nemt og hurtigt

Hvis man ikke orker at forholde sig til odds og sandsynligheden for, at et bestemt sportshold vinder, findes der jo også lottospil. Her kan man nøjes med at købe en lynlottokupon, hvor alle tallene, man skal bruge, allerede er valgt for en. Så kan det ikke blive nemmere.

Indenfor lotto kan man også tegne et abonnement, som løber over nogle uger. Når så der er udtrækning, deltager man automatisk, og hvis der er gevinst, går pengene ind på kortet, man har betalt abonnementet med.

Lotto med sine yndlingstal

For dem, som har nogle yndlingstal, de gerne vil spille på, kan man også vælge lottotallene selv. Ligeledes kan man tegne abonnement, hvor man får sine yndlingstal med uge efter uge.

Betaling

Man kan bette på sin telefon eller tablet. Nogle udbydere har også en app, som man kan hente. Betaling foregår med kreditkort, så man behøver ikke forlade sit hjem for at spille.

Skattefri gevinst

Hvis man skulle være så heldig at vinde, skal man huske at tjekke, om gevinsten er skattefri. Hvis udbyderen har dansk licens, er gevinsten skattefri. Ellers skal man huske at opgive beløbet til skat.

betting_sport