zz311

Stort set alle hunde elsker at gå ture. Sommeren er den perfekte sæson for hundeejere, fordi det er så nemt at komme ud og gå tur med hunden, når vejret er rart. Når solen skinner, kan man nemt tage hunden med til stranden, ud i skoven, eller generelt bare udenfor i naturen. Naturen er som en forlystelsespark for hunde, fordi der er masser af ting at snuse til, og god plads til at løbe rundt og lege i den friske luft.

Hvorfor er det vigtigt at beskytte mod flåter?

Når man tilbringer en masse god tid sammen med hunden udenfor, er det vigtigt at beskytte mod flåter. Flåter kan bære på forskellige skadelige bakterier og virus, som kan gøre skade på din hund. Derfor bør du som hundeejer tjekke din hund for flåter meget ofte i flåtsæsonen. Især hvis hunden har været ude og løbe i højt græs, er der stor chance for at flåterne har slået til. Blot at tjekke for flåter og derefter fjerne dem, er en af de bedste måder at sikre sig mod udvikling af sygdom og infektion. Du kan dog også sikre hunden yderlige med et godt middel mod flåter.

Find det bedste flåtmiddel

Midler mod flåter findes i mange forskellige former. Lige fra halsbånd til en tablet mod flåter til hunde. De forskellige midler har alle sammen deres egne fordele og ulemper. Dog er tabletterne måske noget af det nemmeste og smarteste. Ved at give din hund en tablet, beskyttes den i lang tid mod flåter. Du kan nemt finde gode midler til hunde mod lopper og flåter, så din bedste dyreven kan være beskyttet mod insekter hele sommeren igennem.

Produkterne mod flåter findes ofte som pipetter, som indeholder et middel som holder de små dyr borte. Især hvis du skal have hunden med til varmere himmelstrøg hvor der findes flere blodsugende insekter end herhjemme, så er de en god ide at finde et middel mod flåter. Disse produkter virker mod mange forskellige slags blodsugende insekter. Find pipetter og tabletter som modvirker flåter, og sikr din hunds helbred denne sommer.