zz311

Har du nogensinde hørt om anebetræ eller azobetræ? Hvis ikke er det på tide, at du gør. Det er nemlig en flot træsort, som kan klæde dit hjem i den grad. Herunder kan du læse om, hvad du kan bruge det flotte anebetræ eller azobetræ til, og hvordan det ser ud.

Planker i forskellige farver

Hvad kan du bruge anebetræ til?

Måse du er enig i, at anebetræ eller azobetræ er flot. Men det er ikke sikkert, at du lige er helt klar over, hvad du egentlig skal bruge det til. I så fald er du endt det helt rette sted. Du kan nemlig bruge sådan nogle planker til dit spisebord.

Måske du står og mangler et nyt spisebord. Eller måske du bare synes, at det er ved at være på tide at få udskiftet dit bord. I så fald bør du i hvert fald kraftigt overveje at vælge anebetræ eller azobetræ. For det er planker, der er flotte, og som vil tage sig godt ud i dit hjem.

Hvordan er anebetræs udseende?

Du kan få anebetræ i både lyse og mørke farver. Dermed er du ikke låst helt fast på noget bestemt, blot fordi du vælger denne slags træ.

Det er samtidig nogle robuste planker. De passer derfor perfekt ind i modebilledet, hvor man ofte kan se plankeborde i robuste udgaver.

Når du først har fået plankebordet, kan du bruge bordpladeolie, hvis du gerne vil ændre lidt på farven. Denne slags olie findes nemlig både i lys og mørk.

Plankebord med et kaffekrus på

I hvilken slags hjem fungerer det?

Du kan sagtens bruge disse planker til et spisebord i mange forskellige slags hjem. Det vigtigste er naturligvis, at det er et materiale, som du synes er pænt.

Men derudover er det naturligvis også vigtigt, at du køber noget, som der er plads til hos dig. For de robuste planker kan fås ret store. Derfor er det ikke sikkert, at de lige passer ind i en etværelses lejlighed. Men det kommer selvfølgelig også an på, hvordan du prioriterer din indretning. Har du for eksempel mange andre møbler stående? Ellers kan det jo godt være, at du kan få plads til bordet alligevel.

Vedrørende stilen i dit hjem er det naturligvis vigtigt, at du kan lide robuste møbler. Ellers skal du nok vælge en anden slags bord. Du kan vælge at kombinere bordet med andre robuste materialer. Eller du kan mikse det, så du blander det sammen med møbler og nips i for eksempel en mere romantisk stil. Der er masser af muligheder.